خواص معجزه آسای نوشیدنی کامبوچا

کامبوچا ( کامبوجا ) یک نوشیدنی تخمیر شده ی باستانی با ریشه ی چینی ، امروزه بعنوان یک نوشیدنی فوق العاده مقوی و محبوب در جهان شناخته میشود که سرشار از پروبیوتیک های مفید میباشد
این نوشیدنی به وسیله ی کشت قارچ کامبوجا درون چای و شکر تولید میشود که در طول تخمیر رشد میکند و نوشیدنی گازدار و خوش طعمی میسازد که در پایین قراره بصورت مفصل به خواص این نوشیدنی معجزه آسا بپردازیم

اگر تا به حال کامبوچا مصرف نکردید شاید این سوال پیش بیاد که طعم کامبوچا چطوریه ؟ کامبوچا یک نوشیدنی گازدار و طعمی ملایم دارد که طعم آن بستگی به میزان تخمیر و مواد استفاده شده درون آن دارد پایه ای ترین کامبوچا که بصورت متداول مصرف میشود کامبوچای چای سیاه یا چای سبز هست این کامبوچاها طعمی ملس و کمی متمایل به ترشی دارند مثل آب سیب !‌ گازدار بودن آن هم بعلت کربنات سازی طبیعی در طول تخمیر هست و هیچ نوع گاز شیمیایی و غیرارگانیک وارد آن نمیشود

ارزش غذایی کامبوچا بصورت خلاصه

نوشیدنی کامبوجا از ترکیبات زیادی تشکیل شده است و درون آن ویتامین ،‌آنتی اکسیدان ، مواد معدنی و موارد دیگری وجود دارد که در زیر لیست کرده ایم

نوع مواد
اطلاعات
ویتامین ها
C - B1 -B2 - B6 - B12
مواد معدنی
آهن - منیزیم - پتاسیم - روی
اسید ارگانیک
اسید لاکتیک - اسید گلوکورنیک - الکل طبیعی اتانول - کافئین
آنتی اکسیدان
اپی‌گالوستاچین گالت - پلیفنولهای چای - اسید گالیک - کوئرستین

خواص نوشیدنی کامبوچا

ضد سرطان

از آنجایی که کامبوچا سرشار از آنتی اکسیدان است مصرف مرتب آن باعث جلوگیری از سرطان میشود زیرا آنتی اکسیدان ها یکی از مهم ترین مواد درون بدن برای مبارزه با جلوگیری از رشد غیرعادی سلول های بدن میشود
بصورت کلی علل زیر باعث میشه که نوشیدنی کامبوچا یک ضد سرطان قوی حساب بشه

  • مهار رشد سلول های سرطانی در نوع سینه ،‌پروستات و روده بعلت EGCG موجود
  • پلی فنول های چای باعث کاهش التهاب و جلوگیری از تکثیر تومورها میشه
  • اسید گلوکورنیک به دفع سموم سرطان زای کبد کمک میکنه

تقویت اعصاب و افزایش آرامش

کامبوچا اگر به شیوه ی درست تخمیر شود غنی از ویتامین های گروه ب هست که در جدول بالا نیز به تعداد و نوع آنها اشاره کردیم ویتامین های گروه ب تاثیر مستقیمی روی اعصاب دارند و کمبود ویتامین ب باعث ضعف اعصاب و افزایش استرس میشود
ویتامین درون کامبوچا بصورت کاملا ارگانیک در طی فرآیند تخمیر توسط قارچ تولید میشود و به مایع نوشیدنی اضافه میگردد
علاوه بر ویتامین های گروه ب از آنجایی که کامبوچا تقویت کننده ی روده و پاکسازی روده انجام میدهد باعث ترشح هورمن های شادی زا توسط روده میشود از جمله هورمون سرتونین یا شادی زا
همچنین در طول فرآیند تخمیر ماده کامبوچا الکل طبیعی به مقدار زیر یک درصد تولید میکند که این الکل با وجود اینکه مست کننده نیست باعث افزایش انرژی و شادی میشود

چای سبز که پایه ی تقریبا همه ی کامبوچاها حساب میشه دارای ال-تیانین هست که امواج آلفای مغز را افرایش میده که باعث آرامش و تمرکز میشه همچنین سطح دوپامین و سرتونین تنظیم میشه

مقدار کم کافئین موجود در کامبوچا که حاوی ۱۰ الی ۳۰ میلی گرم در هر لیتر هست باعث افزایش هوشیاری میشه اما به دلیل ترکیب با ال - تیانین و گابا اثرات تحریکی کافئین خنثی میشه

تناسب اندام و جوانی پوست

نوشیدنی کامبوچا لقب دیگرش اکسیر جوانی هست چون اسیدهای آلی درون این نوشیدنی که در دوران تخمیر تولید میشه باعث جوانی و طراوت پوست و مو و کل سلول های بدن میشه
ترکیب پروبیوتیک ها و آنتی اکسیدان های قوی باعث چربی سوزی و تناسب اندام خواهد شد و همچنین آنتی اکسیدان های درون این نوشیدنی با خنثی سازی رادیکال های آزاد روند پیری سلول های بدن را کند میکنه
بعد از مدتی مصرف کامبوچا کم کم چین و چروک پوستی از بین میره و پوست شما شفاف تر و زنده تر میشه
همچنین اسید های آلی مثل اسید استیک با تنظیم قند خون و کاهش ذخیره سازی چربی به کنترل وزن کمک میکنه و کم کم انباشت های اضافی بدن شما از بین میرن
همچنین دیگر خاصیت کامبوچا که بالاتر اشاره کردیم سم زدایی کبد هست که به خودی خود باعث شفاشی پوست و بدن سالمتر میشه

ویتامین سی و التیام زخم ها و درد ها

نوشیدنی کامبوجا دارای مقدار فراوانی ویتامین سی هست که قدرت جذب بسیار بالایی هم داره و این ویتامین باعث تحریک تولید کلاژن که پروتئینی ضروری برای ترمیم بافت هاست میشه
ترکیب ویتامین سی و آنتی اکسیدان های داخل کامبوچا مانند پلی فنول ها یک معجزه ی ترمیم برای زخم های بدون ایجاد میکنه و سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با عفونت ها تقویت سازی میکنه

بهبود سیستم گوارشی و تقویت معده

شاید شما هم شنیده باشید که پزشک ها برای ناراحتی معده و سیستم گوارش مصرف پروبیوتیک ها را توصیه میکنند ،‌بله نوشیدنی کامبوچا بهترین منبع پروبیوتیک هست
این نوشیدنی حاوی باکتری های مفید و زنده همانند لاکتوباسیلوس و استوباکتر هست که برای بیماری های زیر بسیار مفید هست و حتی میتوان گفت درمان کاملی برای بیماری های زیر حساب میشود

  • ناراحتی معده و وجود باکتری های مضر در معده
  • درد معده ی استرسی
  • یبوست و ناراحتی روده
  • نفخ
  • ناراحتی روده و هر نوع عفونت در روده

خواص نوشیدنی کامبوچا

کامبوچا یک داروی درمانی کاملا ارگانیک هست ولی به شرطی که کم کم و در طول زمان مصرف شود تا اثرات معجزه آسا و ماندگار خود را به شما نشان دهد بسیاری از افراد که کامبوچا مصرف کرده اند بعد از مدتی مشکلات روده و حتی بیماری های معده و روده ی آن بصورت کامل رفع شده است

دیگر خواص کامبوچا

در لیست زیر دیگر خواص کامبوچا بصورت خلاصه میبینید

  • بهبود هضم
  • ضد استرس و اضطراب
  • تقویت مو
  • کاهش کلسترول خون
  • جلوگیری از سنگ مثانه
  • افزایش سلامت مفاصل
  • مقابله با دیابت
  • مناسب ورزشکاران بعلت افزایش متابولیسم و تعادل وزن

جایگزین نوشابه های مضر و کارخانه ای

نوشیدنی های گازدار فرآوری شده و کارخانه ای سرشار از قند مضر ،‌ رنگ های مصنوعی ، اسید فسفریک و دیگر نگه دارنده های شیمیایی و اسیدی هستند که به شدت برای سلامتی شما زیان آور هستند و زمینه ساز بیماری ها میشوند
اما کامبوچا یک نوشیدنی طبیعی و ارگانیک هست که قارچ کامبوچا آنرا میسازد و به دلیل تخمیر مواد پروبیوتیکی و مواد معدنی به همراه اسید های ارگانیک مفید تولید میشود
همچنین کامبوچا یک نوشیدنی گازدار هست ولی گاز آن در طول تخمیر و توسط قارچ تولید میشود که به آن مرحله ی کربنات سازی میگویند و هیچ نوع ماده شیمیایی و مضر درون کامبوچا وجود ندارد
شیرینی و شکر درون کامبوچا در هفته ی اول تخمیر توسط قارچ خورده میشود و بخاطر همین این نوشیدنی یکی از بهترین نوشیدنی های جهان برای افرادی هست که از بیماری دیابت رنج میبرند
در تهیه کامبوچا های رنگی از گل ها و گیاهان ارگانیک استفاده میشود ( در تولیدی دوگیجان ) و رنگی بودن بعضی از کامبوچا ها به همین علت است

طرز استفاده از کامبوچا

برای افرادی که به تازگی قصد دارند مصرف کامبوچا را شروع کنند موارد زیر توصیه میشه

  • با مقدار کم شروع کنید روزانه حداکثر ۱۰۰ میلی لیتر مصرف کنید تا به اسیدها و پروبیوتیک های آن عادت کنید
  • در صورت نداشتن واکنش به تدریج آنرا به ۲۰۰ و سپس ۳۰۰ میلی لیتر در روز افزایش دهید
  • بهتر است برای اثرگذاری بیشتر آنرا ناشتا مصرف کنید ولی اگر معده ی شما را اذیت کرد میتوانید بعد از غذا میل کنید
  • در انتخاب نوع کامبوچاها دقت کنید هر نوع کامبوچا مخصوص چیزی دیگری هست ولی کامبوچای پایه و معمولی چای سبز یا چای سیاه هست
  • کامبوچاهای صنعتی پروبیوتیک و اسید کمتری دارد ولی ممکن است از نگه دارنده ها درون آنها استفاده شود پس دقت کنید
  • افراد با سیستم ایمنی ضعیف با توصیه پزشک مصرف کنند مثلا بیماران تحت شیمی درمانی یا بانوان باردار
  • کودکان زیر ۴ سال ممنوع است و زیر ۶ سال هم هر روز حداکثر ۳۰ میلی لیتر ( دو سه قلپ ) مصرف کنند
  • کامبوچا را در ظرفی در بسته و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید
  • کامبوچا یک نوشیدنی ارگانیک هست و بعد از یک الی دو هفته بدن شما به آن عادت میکند

سخن پایانی و نتیجه گیری

در مقاله ی بالا سعی کردیم بصورت خلاصه تمامی خواص نوشیدنی کامبوچا را به شما معرفی کنیم تمامی نوشته های بالا براساس تحقیقات شخصی و مطالعه درباره ی قارچ کامبوچا و نوشیدنی کامبوچاست
در فرآیند تولید کامبوچا از انواع دستگاه ها برای اندازه گیری میزان قند و اسیدیته و ... استفاده میشود و نتیجه ی نهایی یک نوشیدنی لذت بخش و ارگانیک باشد
طعم نوشیدنی کامبوچا عجیب و غریب نیست و شما میتوانید بعنوان یک آبمیوه ی جدید گازدار روی آن حساب کنید که مزه ای ملس و کمی مایل به ترش دارد که البته گازدار بودن و خنک بودن آن لذت بیشتری میدهد
بوی کامبوچای سالم شبیه به سرکه ی ارگانیک هست و الکل آن نیز بین نیم تا یک درصد هست که از نظر شرعی هم مشکلی ایجاد نمیکند چون مست کننده نیست و کاملا حلال است
برای خرید کامبوچا تازه و ارگانیک به فروشگاه اینترنتی دوگیجان مراجعه کنید و سفارش کامبوچای خود را ثبت کنید
اگر قصد دارید در منزل خودتان کامبوجا بسازید میتونید با آموزش ساخت کامبوچا نوشیدنی خودتان را تولید کنید اما باید بدونید که ساخت کامبوچا نیاز به دقت و مهارت داره
نمونه برگه ی آزمایشگاهی کامبوچا در سطح اینترنت موجود است که نشان میدهد درصد الکل کامبوچا مجاز و اصلا مست کننده یا از نظر شرعی مشکل ساز نیست پس اگر دوست دارید یک نوشیدنی کاملا مفید و ارگانیک را جایگزین نوشیدنی های مضر و کارخانه ای بکنید کامبوچا بهترین گزینه برای شماست

ویدیو از برداشت کامبوچا در دوگیجان

در ویدیو زیر نحوه ی برداشت کامبوچای جدید را مشاهده میکنید