معرفی کامبوجای چای قرمز دوگیجان

کامبوچای قرمز چیست ؟

در مجموعه ی دوگیجان ما یک نوع خاصی از کامبوجا را برای اولین بار تولید کردیم که به واسطه ی گل های چای قرمز یا ترش که نام انگلیسی آن hibiscus sabdariffa میباشد تخمیر شده و آماده سازی شده است

تخمیر این نوشیدنی به کمک قارچ کامبوچا انجام گرفته است تا خواص آن چندین برابر شود و طعم و عطر خاص و جدیدی به خود بگیرد

از آنجایی که این نوشیدنی توسط قارچ کامبوچا تخمیر میشود در فرآیند تخمیر گازدار میشود و این نوشیدنی یک نوشیدنی گیاهی با پایه ی چای ترش و گازردار ارگانیک است که حاوی خواص فوق العاده ای میباشد که در ادامه به آنها میپردازیم

خواص کامبوچای چای ترش یا قرمز

از آنجایی که این نوشیدنی یک نوشیدنی کاملا ارگانیک و طبیعی میباشد برای پاکسازی کلی بدن و درمان بسیاری از بیماری ها مفید است و همچنین دارای خواص زیر میباشد :‌

  • کنترل کننده فشار خون
  • معجزه برای دیابت بخاطر تعادل قند خون
  • افزایش متابولیسم بدن و حذف چربی های اضافی
  • رقیق کننده ی خون و کاهش علایم غلظت خون
  • کاهش چربی خون
  • تقویت کننده ی روده
  • انرژی زای طبیعی و از بین برنده ی افسردگی
  • سرشار از آنتی اکسیدان و ضد سرطان
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • کاهش کلسترول بد
  • منبع ویتامین سی و آهن

خواص کامبوچای چای ترش یا چای قرمز

طعم کامبوچای چای ترش یا قرمز

به دلیل اسیدیته ی ارگانیک بالا در تخمیر چای ترش این نوشیدنی مزه ی آب آلبالو دارد و البته کمی بوی ترش همانند بوی سرکه های تخمیری را دارد بصورت کلی طعم آنرا میتوان مشابه آب آلبالوی گازدار توصیف کرد و رنگ این کامبوجا قرمز شفاف میباشد

طریقه ی مصرف کامبوچای چای ترش یا قرمز

اگر قبلا کامبوجا مصرف کرده اید طبق دستورات قبلی خود آنرا مصرف کنید اما اگر برای اولین بار است که نوشیدنی کامبوجا را امتحان میکنید در یک هفته ی اول مصرف روزانه ۱۰۰ میلی لیتر کامبوجا مصرف کنید

بعد از یک هفته میتوانید میزان آنرا به ۲۰۰ میلی لیتر در روز افزایش دهید

از آنجایی که کامبوچاهای تولید شده در دوگیجان کاملا غلیظ هستند و با هیچ نوع ماده ای قاتی نمیشوند میتوانید به سلیقه ی خود آنرا رقیق کنید و اضافه کردن ۵۰٪ آب به آن ایرادی ندارد

خرید کامبوچا چای ترش یا چای قرمز از دوگیجان